Гостем нового випуску "Слава +" став зірковий шеф-кухар Євген Клопотенко, який розповів нам чимало секретів.

Читайте також Починайте вчити українську мову – Євген Клопотенко написав лист до королеви Єлизавети ІІ

Євген Клопотенко – переможець кулінарного шоу "Мастер Шеф" 5 сезону, випускник кулінарної школи Le Cordon Bleu, категорія Cuisine (2016) та успішний ресторатор й автор власних кулінарних книг.

Виявилося, Євген Клопотенко застрахував обличчя аж на 40 тисяч євро. На запитання ведучого Слави Дьоміна, навіщо він це зробив, відповідає – треба поцікавитися в його директора.

Ну, певно, Саша захотіла купити собі новий "Jaguar. Тому, якщо зі мною щось станеться, вона буде їхати в розкішній автівці й плакати, – пожартував Євген Клопотенко.

Втім, згодом пояснив – цьому передувала неприємна історія. У нього з директором однакові "долі" в команді, але обличчя спільної справи – Клопотенко. Якось, навесні 2020-го, він повертався додому, але спіткнувся, почав бігти донизу і не зміг "загальмувати".

Євген Клопотенко/Слава+

Зупинив Євгена стовп проти паркування, об який чоловік добряче розбив обличчя. Після цього колега зрозуміла – їй треба якась сатисфакція, адже вона не може щоденно його контролювати.

Вона сказала: Роби що хочеш, але якщо щось трапиться, я маю отримати винагороду. Думав, вона жартує, ми посміялися, а потім я отримав страховий поліс, – додав Клопотенко.

Про особисте життя Євгена Клопотенка та цікаві історії про "Мастер Шеф" й симпатію до Злати Огнєвіч дивіться в програмі Слава+.

Дивіться повне інтерв'ю з Євгеном Клопотенко в програмі Слава+ прямо зараз: