14 березня,
                    12:15
                
                Ця випічка просто тане у роті: як легко зробити йогуртовий пляцок
Джерело:
przepisyНіжна випічка – це завжди ідеальне доповнення до гарячих напоїв. Трішки старання, і на вашому столі опиниться просто неймовірний смаколик.
Ніжний пляцок – це насолода, яка додасть радості та енергії навіть у найскладніший день. Його можна посипати пудрою, покрити шоколадом або вдосконалити в інший спосіб відповідно до своїх вподобань.
Не пропустіть Котлета по-київськи – ідеальна страва для всієї родини: як її приготувати всього за 15 хвилин
Рецепт йогуртового пляцка
Час: 1,5 години
Порцій: 10
Інгредієнти:
– 440 грамів борошна;
 – 4 яйця;
 – 200 грамів натурального йогурту;
 – 150 грамів цукру;
 – 170 мілілітрів олії каноли;
 – чайна ложка розпушувача;
 – дрібка солі.
Приготування:
- Відокремлюємо білки від жовтків.
- Збиваємо жовтки з цукром. Поволі додаємо йогурт та олію. Добре збиваємо.
- До суміші по одній ложці додаємо просіяне борошно з розпушувачем.
- Білки солимо та збиваємо до стійкої піни.
- Додаємо білки до маси.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів.
- Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом та присипаємо борошном.
- Перекладаємо масу у форму та випікаємо приблизно 1 годину (до "сухої палички").
 
Смачного!