Закуска "мандаринки" здивує, без перебільшення, кожного за святковим столом. Вона яскрава, ситна, хоч і оманлива ззовні. Ви дивитеся і бачите мандарини, а насправді це ніжна курочка з сиром, часником у оболонці з відварної моркви.

Читайте також М'ясо гомілок по-грузинськи: готуємо соковите чахохбілі з томатами

Додайте до неї справжні гілочки мандарин, або замініть на листочки м'яти чи розмарину і подавайте до столу.

Рецепт закуски "мандаринки" до Новорічного столу

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 6 штук

Приготування:

  • Куряче філе та яйця відварюємо до готовності. ⠀
  • Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Сир, яйця та моркву натираємо на дрібній тертці.
  • У глибокій мисці поєднуємо філе, яйця та сир. Додаємо майонез або сметану, подрібнений часник, спеції та перемішуємо до однорідної маси.
  • Формуємо шість однакових кульок.
  • На харчову плівку кладемо трохи моркви та формуємо тонкий млинець.
  • У середину цього млинця кладемо начинку і загортаємо.
  • Прикрашаємо "мандаринки" м’ятою, гвоздикою, або чорним перцем.

Смачного!