Закуска "Ялинка" стане справжньою окрасою новорічного столу. Її легко приготувати вдома, можна навіть залучити на допомогу діток.

Читайте також Новорічний стіл 2023: рецепти м'ясних страв і закусок

Сирну масу можна брати з будь-яким смаком: із зеленню, грибами, червоною рибою або класичну. Жодна з них не зіпсує загального смаку, а тільки доповнить його.

Рецепт закуски "Ялинка"

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 1

Приготування:

  • Вершковий крем-сир із зеленню, або будь-яким іншим смаком викладіть на шар харчової плівки. Сформуйте ялинку та загорніть. Відправте в холодильник на 10 – 15 хвилин для стабілізації.
  • Дрібно наріжте свіжу зелень кропу, відділіть зернятка від граната, або використайте консервовану кукурудзу.
  • З солодкого болгарського перцю виріжте зірочку. Крекер дістаньте з пачки.
  • Зніміть плівку з сирної основи, обваляйте у кропі. Викладіть її на тарілку та прикрасьте зернятами гранату або кукурудзи. Задекоруйте мигдалевими пластівцями, почепіть зірочку.
  • Навколо ялинки викладіть крекер та подавайте закуску до столу.

Нехай смакує!