Смакота у фользі: ніжна запечена курка капрезе із соусом песто
30 січня 2022,
06:40
Читать новость на русском
Джерело:
Damn deliciousТак просто курку ви ще не готували! Загорніть м'ясо та решту інгредієнтів у фольгу – і в духовку. За 40 хвилин вечеря буде готова. Про всі тонкощі читайте далі.
У холодильнику є курячі грудки, помідори й трохи моцарели? То буде й вечеря! Чудовий рецепт для тих, хто щойно повернувся з роботи й не має натхнення крутитися на кухні.
Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори
Час приготування страви залежить від розміру курячих філе.
Куряча грудка капрезе: рецепт у фользі
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
– 4 курячі грудки без шкіри;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 1 склянка соусу песто;
– 2 червоних помідори;
– 4 кульки сиру моцарела;
– ¼ склянки листя базиліка.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів.
- Виріжте з фольги 4 прямокутники, щоб туди помістилися інгредієнти.
- У центр кожного прямокутника покладіть філе, посоліть і поперчіть.
Фото Damn delicious
- Зверху викладіть соус песто, нарізані кружальцями помідори та моцарелу.
- Щільно загорніть інгредієнти, з'єднавши краї фольги.
Фото Damn delicious
- Перекладіть згротки на деко й відправте до духовки: курка буде готова за 25 – 30 хвилин.
- Перед подачею посипте страву базиліком.
Смачного!