Смакота у фользі: ніжна запечена курка капрезе із соусом песто

30 січня 2022, 06:40
Читать новость на русском

Джерело:

Damn delicious

Так просто курку ви ще не готували! Загорніть м'ясо та решту інгредієнтів у фольгу – і в духовку. За 40 хвилин вечеря буде готова. Про всі тонкощі читайте далі.

У холодильнику є курячі грудки, помідори й трохи моцарели? То буде й вечеря! Чудовий рецепт для тих, хто щойно повернувся з роботи й не має натхнення крутитися на кухні.

Читайте також Що на столах у знаменитостей: якого раціону дотримуються голлівудські актори

Час приготування страви залежить від розміру курячих філе.

Куряча грудка капрезе: рецепт у фользі

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4
Інгредієнти:
 – 4 курячі грудки без шкіри;
 – сіль;
 – свіжомелений чорний перець;
 – 1 склянка соусу песто;
 – 2 червоних помідори;
 – 4 кульки сиру моцарела;
 – ¼ склянки листя базиліка.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів.
  1. Виріжте з фольги 4 прямокутники, щоб туди помістилися інгредієнти.
  1. У центр кожного прямокутника покладіть філе, посоліть і поперчіть.


Фото Damn delicious

  1. Зверху викладіть соус песто, нарізані кружальцями помідори та моцарелу.
  1. Щільно загорніть інгредієнти, з'єднавши краї фольги.


Фото Damn delicious

  1. Перекладіть згротки на деко й відправте до духовки: курка буде готова за 25 – 30 хвилин.
  1. Перед подачею посипте страву базиліком.

Смачного!