• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • 24 Канал
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Запечені кабачки з сиром: домашній рецепт

9 квітня 2021 , 12:05 - Читать новость на русском
Запечені кабачки з сиром: домашній рецепт
Запечені кабачки з сиром / freepik.com

Думаєте, що приготувати з кабачків? Ми підготували для вас простий рецепт, який ви легко можете подати на обід або вечерю.

Джерело:

24 канал

Кабачки містять багато вітамінів. Це універсальний, низькокалорійний овоч, який поєднується з будь-якими іншими продуктами. Запечені кабачки з сиром, томатами та сметанним соусом сподобаються усій вашій родині.

Читайте також Запіканка з кабачків: простий рецепт

Кабачки з сиром

Інгредієнти:
– 2 кабачки;
– 1 цибуля;
– 1 томат;
– 150 грамів твердого сиру;
– 2-3 столові ложки сметани 15-20%;
– дрібка мускатного горіха;
– кріп;
– 1 зубчик часнику;
– соняшникова олія;
– перець;
– сіль.

Запечені кабачки з сиром/ Фото Freepik

  1. Для приготування ретельно помийте кабачки, розріжте навпіл. За допомогою ложки видаліть м'якоть.
  2. Почистіть цибулю, подрібніть ножем.
  3. Часник почистіть, пропустіть через прес.
  4. Томат помийте, наріжте маленькими кубиками.
  5. Для приготування начинки на пательні з олією обсмажте до золотої скоринки цибулю з часником, додайте томат, сіль, перець, дрібку мускатного горіха, сметану, тушкуйте кілька хвилин до готовності.
  6. Сир натріть на грубій тертці.
  7. Помийте кріп, подрібніть ножем.
  8. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, деко вистеліть пергаментом, викладіть кабачки, додайте начинку, зверху викладіть сир. Відправте запікатись протягом 20-25 хвилин до готовності.
  9. Викладіть на тарілку, зверху задекоруйте кропом. Смачного!
Автор: Євгенія Тугушева
LifeStyle Новини Смачно Смачні рецепти Другі страви

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квітня , 21:41
    • Як приготувати вареники з курятиною та печінкою: простий рецепт

      Як приготувати вареники з курятиною та печінкою: простий рецепт

      20 квітня , 15:17
    • Банановий пиріг: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

      Банановий пиріг: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

      19 квітня , 21:45
      Цікаво
    • Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      31 бер , 15:15
    • Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      7 квіт , 18:54
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квіт , 21:41
    • Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      22 квіт , 20:42
     
    Новини
    • 21:41

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      21:41
    • 20:42

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      20:42
    • 18:37

      Салат з курятиною, апельсином, горіхами та бринзою: простий рецепт

      18:37
    • 17:40

      Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської відео

      17:40
    • 15:25

      Як приготувати кіш з курятиною: рецепт від Яни Балог

      15:25
    • 13:48

      IKEA випустила кулінарну книгу рецептів із залишків їжі відео

      13:48
    • 12:15

      Як приготувати італійську паску Панетоне: домашній рецепт

      12:15
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • 24 Канал
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук