Соковиті крильця з солодким перцем, картоплею, кабачком з додаванням оливкової олії та ароматних трав – ідеальна страва на вечерю, яка сподобається всій родині.
Читайте також Пиріг з куркою і цибулею у вершковому соусі: домашній рецепт
Як приготувати курячі крильця з овочами в духовці
- Помийте ретельно курячі крильця, обсушіть рушником.
- Помийте, почистіть овочі. Кабачок, моркву, картоплю наріжте кружальцями, перець – скибочками.
- Цибулю почистіть, розріжте на чотири частини.
- Нарізані овочі викладіть в миску, додайте сіль, перець, оливкову олію. Додайте м'ясо, перемішайте. Залиште, щоб утворився сік.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів. У форму для запікання викладіть крильця, овочі, відправте запікатись протягом 20 хвилин.
- У каструлі розігрійте овочевий сік, додайте одну чайну ложку трав, додайте до страви. Запікайте ще протягом 20 хвилин до рум'яної скоринки.
- Зелену цибулю помийте, подрібніть ножем.
- Викладіть на тарілку, задекоруйте подрібненою зеленою цибулею. Смачного!