Кабачок корисний та дієтичний овоч з якого можна приготувати безліч страв. Він чудово поєднується з будь-якими продуктами. Запіканка з вишуканим соусом, ароматними спеціями та ніжною золотою скоринкою зверху.
Читайте також Сезонні продукти квітня: чим краще харчуватися весною
Рецепт запіканки
- Помийте кабачки, наріжте кільцями.
- Цибулю почистіть, наріжте напівкільцями.
- Почистіть часник, пропустіть через прес.
- Сир натріть на грубій тертці.
- Для приготування соусу у мисці з'єднайте яйця з молоком, додайте сіль, домашній сир, часник, перемішайте до однорідної консистенції.
- Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть шарами кабачок, цибулю, змастіть соусом, додайте орегано, зверху викладіть сир.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 35-40 хвилин до готовності.
- Дістаньте з духовки, залиште для охолодження.
- Розріжте на порції, викладіть на тарілку. Смачного!