Рецепт тиляпії, запеченої з овочами
- Час: 4
- Порції: 30 хвилин
Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Деко змастіть олією.
- У невеликій мисці змішайте вершкове масло, часник, лимонний сік та італійські трави. Відокремте й відкладіть 2 столові ложки суміші.
- На одну сторону дека викладіть спаржу й полийте 2 столовими ложками оливкової олії. Посоліть і поперчіть.
Фото Damn delicious
- На середину дека, поряд зі спаржею, викладіть помідори. Їх також полийте 2 столовими ложками оливкової олії, присмачте сіллю та перцем.
- Далі – черга тиляпії. Полийте рибу пряною сумішшю.
- Відправте все до духовки запікатися на 11 – 13 хвилин.
- Подавайте страву до столу, поливши 2 столовими ложками відкладеної пряної суміші й посипавши посіченою петрушкою.
Смачного!