Рецепт тиляпії, запеченої з овочами

  • Час: 4
  • Порції: 30 хвилин

Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Деко змастіть олією.
  1. У невеликій мисці змішайте вершкове масло, часник, лимонний сік та італійські трави. Відокремте й відкладіть 2 столові ложки суміші.
  1. На одну сторону дека викладіть спаржу й полийте 2 столовими ложками оливкової олії. Посоліть і поперчіть.


Фото Damn delicious

  1. На середину дека, поряд зі спаржею, викладіть помідори. Їх також полийте 2 столовими ложками оливкової олії, присмачте сіллю та перцем.
  1. Далі – черга тиляпії. Полийте рибу пряною сумішшю.
  1. Відправте все до духовки запікатися на 11 – 13 хвилин.
  1. Подавайте страву до столу, поливши 2 столовими ложками відкладеної пряної суміші й посипавши посіченою петрушкою.

Смачного!