З цим рецептом борщ завжди вдається смачним. Він точно сподобається всім.

Варто спробувати Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен день

Зелений борщ

  • Час: 2 години
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Промийте м'ясо та залийте його 3 літрами води. Варіть бульйон на невеликому вогні 1,5 години. Зберіть ложкою білкову піну, якщо буде потреба. Наприкінці додайте перець горошком, сіль і перець до смаку.
  2. Вийміть з бульйону м'ясо, відділіть від кістки та наріжте невеликими шматками. Висипте назад у бульйон.
  3. Почистьте картоплю і моркву, наріжте їх кубиками та висипте в бульйон. Доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні орієнтовно 30 хвилин до готовності.
  4. Тим часом відваріть 4 яйця. Почистьте їх та поріжте.
  5. Також поріжте зелень – щавель, кріп, петрушку, зелену цибулю. Коли овочі будуть готові, вкиньте до них порізану зелень. Варіть ще 3 хвилини.
  6. Після цього зніміть борщ з плити та залиште під кришкою ще на 5 хвилин. Подавайте з яйцями та сметаною.