Яєчня з беконом у хлібі: сніданок без сковорідки
23 лютого 2022,
13:50
Читать новость на русском
Джерело:
Damn deliciousНабридли звичні сніданки? Зверніть увагу на цей рецепт. Яєчня, запечена в хлібі, із соковитим беконом та свіжою зеленню... Одне слово – смакота!
Це буде не просто яєчня, а справжня художня композиція. І не смажена на сковорідці, а запечена в духовці.
Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки
Рецепт яєчні з беконом, запеченої в тостах
- Час: 40 хвилин
- Порції: 6
Фото Damn delicious
– 12 смужок бекону;
– 6 скибочок хліба для тостів;
– 3 столові ложки вершкового масла (кімнатної температури);
– 6 великих яєць;
– 6 столових ложок тертого пармезану;
– 1½ чайної ложки подрібненого свіжого тим'яну;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть бекон в один шар на деко. Поставте до духовки й запікайте до готовності (5 – 7 хвилин). Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.
- За допомогою склянки зробіть отвори у центрі кожної скибочки хліба. Намастіть кожну скибочку вершковим маслом.
Фото Damn delicious
- Викладіть тости маслом донизу на деко, а на них – скибочки бекону. Обережно, щоб не пошкодити жовтки, вибийте до лунок у тостах яйця. Посипте все пармезаном і тим'яном, посоліть і поперчіть.
- Поставте до духовки й запікайте до згортання білків (12 – 15 хвилин).
- Готову яєчню подавайте одразу до столу, прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!