Це буде не просто яєчня, а справжня художня композиція. І не смажена на сковорідці, а запечена в духовці.

Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки

Рецепт яєчні з беконом, запеченої в тостах

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6


Фото Damn delicious

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть бекон в один шар на деко. Поставте до духовки й запікайте до готовності (5 – 7 хвилин). Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.
  1. За допомогою склянки зробіть отвори у центрі кожної скибочки хліба. Намастіть кожну скибочку вершковим маслом.


Фото Damn delicious

  1. Викладіть тости маслом донизу на деко, а на них – скибочки бекону. Обережно, щоб не пошкодити жовтки, вибийте до лунок у тостах яйця. Посипте все пармезаном і тим'яном, посоліть і поперчіть.
  1. Поставте до духовки й запікайте до згортання білків (12 – 15 хвилин).
  1. Готову яєчню подавайте одразу до столу, прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!