Це буде не просто яєчня, а справжня художня композиція. І не смажена на сковорідці, а запечена в духовці.
Читайте також Смачні обіди з куркою на роботу: готуємо імбирно-медові стегна, котлети та ковбаску по-галицьки
Рецепт яєчні з беконом, запеченої в тостах
- Час: 40 хвилин
- Порції: 6
Фото Damn delicious
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть бекон в один шар на деко. Поставте до духовки й запікайте до готовності (5 – 7 хвилин). Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир.
- За допомогою склянки зробіть отвори у центрі кожної скибочки хліба. Намастіть кожну скибочку вершковим маслом.
Фото Damn delicious
- Викладіть тости маслом донизу на деко, а на них – скибочки бекону. Обережно, щоб не пошкодити жовтки, вибийте до лунок у тостах яйця. Посипте все пармезаном і тим'яном, посоліть і поперчіть.
- Поставте до духовки й запікайте до згортання білків (12 – 15 хвилин).
- Готову яєчню подавайте одразу до столу, прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!