15 квітня,
18:39
Жульєн з курятиною і грибами у лаваші: простий рецепт
Джерело:
інстаграм Fat KillersМи підготували для вас рецепт жульєну з курятиною і грибами у лаваші, який ви можете приготувати на вечерю. Запишіть собі рецепт.
Жульєн з курятиною, грибами та овочами сподобається усій вашій родині не тільки смаком, а й гарною презентацією. Цю страву можна подавати у будні й свята.
Читайте також Рецепт іспанських чурос із заварного тіста від шеф-кухаря Володимира Ярославського
Жульєн з курятиною, грибами та овочами
Інгредієнти:– 1 лаваш;
– 4 яйця;
– 200 грамів курячого філе;
– 60 грамів грибів (печериці);
– 1 томат;
– 70 грамів болгарського перцю;
– 70 грамів броколі;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 70 грамів твердого сиру;
– зелень;
– спеції
- Куряче філе наріжте скибочками.
- Помийте томати, наріжте кубиками.
- Перець помийте, почистіть наріжте скибочками.
- Гриби помийте, наріжте скибочками.
- Броколі ретельно помийте, розділіть на суцвіття.
- Сир натріть на грубій тертці.
- Помийте зелень, подрібніть ножем.
- М'ясо викладіть на пательню з олією, обсмажте на маленькому вогні, додайте гриби, перець, томати, броколі, тушкуйте до готовності.
- У мисці збийте яйця зі спеціями.
- Лаваш розділіть на квадрати, викладіть у форму для кексів, сформуйте кошики.
- Готову начинку викладіть у лаваш, залийте яйцем, зверху викладіть сир.
- Розігрійте духовку до температури 200 градусів, відправте запікатись протягом 20-25 хвилин.
- Викладіть на тарілку. Смачного!