Жульєн з курятиною, грибами та овочами сподобається усій вашій родині не тільки смаком, а й гарною презентацією. Цю страву можна подавати у будні й свята.

Читайте також Рецепт іспанських чурос із заварного тіста від шеф-кухаря Володимира Ярославського

Жульєн з курятиною, грибами та овочами

  1. Куряче філе наріжте скибочками.
  2. Помийте томати, наріжте кубиками.
  3. Перець помийте, почистіть наріжте скибочками.
  4. Гриби помийте, наріжте скибочками.
  5. Броколі ретельно помийте, розділіть на суцвіття.
  6. Сир натріть на грубій тертці.
  7. Помийте зелень, подрібніть ножем.
  8. М'ясо викладіть на пательню з олією, обсмажте на маленькому вогні, додайте гриби, перець, томати, броколі, тушкуйте до готовності.
  9. У мисці збийте яйця зі спеціями.
  10. Лаваш розділіть на квадрати, викладіть у форму для кексів, сформуйте кошики.
  11. Готову начинку викладіть у лаваш, залийте яйцем, зверху викладіть сир.
  12. Розігрійте духовку до температури 200 градусів, відправте запікатись протягом 20-25 хвилин.
  13. Викладіть на тарілку. Смачного!