Жульєн з курятиною, грибами та овочами сподобається усій вашій родині не тільки смаком, а й гарною презентацією. Цю страву можна подавати у будні й свята.
Читайте також Рецепт іспанських чурос із заварного тіста від шеф-кухаря Володимира Ярославського
Жульєн з курятиною, грибами та овочами
- Куряче філе наріжте скибочками.
- Помийте томати, наріжте кубиками.
- Перець помийте, почистіть наріжте скибочками.
- Гриби помийте, наріжте скибочками.
- Броколі ретельно помийте, розділіть на суцвіття.
- Сир натріть на грубій тертці.
- Помийте зелень, подрібніть ножем.
- М'ясо викладіть на пательню з олією, обсмажте на маленькому вогні, додайте гриби, перець, томати, броколі, тушкуйте до готовності.
- У мисці збийте яйця зі спеціями.
- Лаваш розділіть на квадрати, викладіть у форму для кексів, сформуйте кошики.
- Готову начинку викладіть у лаваш, залийте яйцем, зверху викладіть сир.
- Розігрійте духовку до температури 200 градусів, відправте запікатись протягом 20-25 хвилин.
- Викладіть на тарілку. Смачного!