Якщо поєднати креативність та трохи підготовки, то можна створити смачну та поживну страву навіть в умовах повної відсутності світла, інформує Смачно 24. Холодні закуски, консервовані продукти, свіжі овочі та фрукти стануть основою вашого меню.
Цікаво Чудовий варіант для перекусу: як приготувати апетитний салат з оселедцем
Що приготувати на вечерю без світла
Один із простих, проте дуже смачних варіантів – салати. Можна використовувати свіжі овочі, консервовані боби, тунець, сир, горіхи та сухофрукти.
Візьміть хліб, лаваш або тортильї як основу, додайте улюблені начинки: сир, шинку, овочі, авокадо, паштети – вийде смачний та поживний бутерброд. Консерви з риби, м'яса або овочів можуть стати основою для швидкої вечері. Додавайте їх до салатів або використовуйте як начинку для бутербродів.
Салат з тунцем та квасолею
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Злийте рідину з консервованого тунця та квасолі.
- Наріжте цибулю, огірок та помідори.
- У великій мисці змішайте всі інгредієнти.
- Додайте сік лимона, оливкову олію, сіль та перець.
- Ретельно перемішайте.
Сендвіч з авокадо та помідором
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Розімніть авокадо вилкою, додайте сіль та перець до смаку.
- Наріжте помідор кружальцями.
- На одну скибочку хліба нанесіть пюре з авокадо.
- Викладіть кружальця помідора поверх авокадо.
- Додайте листя салату та накрийте другою скибочкою хліба.