На вигляд і за способом приготування ця страва дуже нагадує ризото. Але насправді вона з орзо – різновиду пасти, схожим на грубий рис.
Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру
Якщо ви шанувальник ризото, орзо також стане вашим фаворитом.
Рецепт з орзо та грибів
- Час: 40 хвилин
- Порції: 3
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії та обсмажте на ній дрібно нарізані гриби.
- Додайте нарізану кубиками цибулю та перемішайте.
- Обсмажуйте овочі протягом 3 – 5 хвилин.
- Додайте пасту орзо або іншу, перемішайте та смажте 1 хвилину.
Фото Яни Станішевської
- Влийте трішки бульйону та випарте. Принцип приготування, як у ризото.
- Далі повторіть: влийте бульйон та випарте, докине використайте всю рідину.
- Влийте до страви вершки, присмачте спеціями та нарізаною петрушкою.
- Тушкуйте страву 15 – 20 хвилин.
- Подавайте страву до столу гарячою.
Смачного!