На вигляд і за способом приготування ця страва дуже нагадує ризото. Але насправді вона з орзо – різновиду пасти, схожим на грубий рис.

Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру

Якщо ви шанувальник ризото, орзо також стане вашим фаворитом.

Рецепт з орзо та грибів

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 3

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії та обсмажте на ній дрібно нарізані гриби.
  1. Додайте нарізану кубиками цибулю та перемішайте.
  1. Обсмажуйте овочі протягом 3 – 5 хвилин.
  1. Додайте пасту орзо або іншу, перемішайте та смажте 1 хвилину.


Фото Яни Станішевської

  1. Влийте трішки бульйону та випарте. Принцип приготування, як у ризото.
  1. Далі повторіть: влийте бульйон та випарте, докине використайте всю рідину.
  1. Влийте до страви вершки, присмачте спеціями та нарізаною петрушкою.
  1. Тушкуйте страву 15 – 20 хвилин.
  1. Подавайте страву до столу гарячою.

Смачного!