10 лютого,
17:03
Курочка теріякі з овочами: зробіть вечерю особливою
Джерело:
Café delitesШукаєте ідеальну пару до відвареного рису? Глянцева, ароматна курочка теріякі – те, що треба. Усього 20 хвилин – і ви всією родиною смакуватимете розкішною трапезою.
Соус теріякі до курочки з овочами радимо приготувати вдома. Так буде смачніше!
Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно
Рецепт курки теріякі
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Фото Café delites
– 600 грамів курячих стегон без шкіри та кісток;
– 1 столова ложка олії;
– ¼ склянки соєвого соусу;
– 3 столові ложки цукру;
– 3 столові ложки рисового винного оцту;
– 2 столові ложки мірину (солодкого рисового вина);
– 1 столова ложка кунжутної олії;
– 2 чайні ложки подрібненого часнику;
– зелена цибуля;
– 4 склянки суцвіть броколі;
– 1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю, змішана з 2 чайними ложками води.
Приготування:
- Наріжте м'ясо довільним чином.
- Розігрійте олію у великій сковороді та обсмажте в ній курку.
Фото Café delites
- Окремо змішайте соєвий соус, цукор, оцет, мірин та кунжутну олію.
- Додайте до м'яса часник, обсмажте до легкого аромату (30 секунд).
- Влийте соус і варіть, помішуючи, до загустіння (2 – 3 хвилини).
Фото Café delites
- Додайте попередньо пригототовану на парі броколі й усе перемішайте.
Фото Café delites
- Готову курочку теріякі посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею й подавайте з рисом.
Смачного!