Соус теріякі до курочки з овочами радимо приготувати вдома. Так буде смачніше!
Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно
Рецепт курки теріякі
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Фото Café delites
Приготування:
- Наріжте м'ясо довільним чином.
- Розігрійте олію у великій сковороді та обсмажте в ній курку.
Фото Café delites
- Окремо змішайте соєвий соус, цукор, оцет, мірин та кунжутну олію.
- Додайте до м'яса часник, обсмажте до легкого аромату (30 секунд).
- Влийте соус і варіть, помішуючи, до загустіння (2 – 3 хвилини).
Фото Café delites
- Додайте попередньо пригототовану на парі броколі й усе перемішайте.
Фото Café delites
- Готову курочку теріякі посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею й подавайте з рисом.
Смачного!