Соус теріякі до курочки з овочами радимо приготувати вдома. Так буде смачніше!

Читайте також Желатин не знадобиться: готуємо домашній холодець правильно

Рецепт курки теріякі

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4


Фото Café delites

Приготування:

  1. Наріжте м'ясо довільним чином.
  1. Розігрійте олію у великій сковороді та обсмажте в ній курку.


Фото Café delites

  1. Окремо змішайте соєвий соус, цукор, оцет, мірин та кунжутну олію.
  1. Додайте до м'яса часник, обсмажте до легкого аромату (30 секунд).
  1. Влийте соус і варіть, помішуючи, до загустіння (2 – 3 хвилини).


Фото Café delites

  1. Додайте попередньо пригототовану на парі броколі й усе перемішайте.


Фото Café delites

  1. Готову курочку теріякі посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею й подавайте з рисом.

Смачного!