Рецепт тосканських ньокі

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4

Читайте також Онлайн-помічник для фермерів, або Всі вимоги до продукції – в одному місці

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю до прозорості (2 хвилини).
  2. Додайте подрібнений часник та обсмажуйте ще 30 секунд.
  3. Додайте ньокі й обсмажуйте їх протягом 1 хвилини.
  4. Додайте в’ялені помідори, трішки оливкової олії й готуйте ще 1 хвилину.
  5. Влийте курячий бульйон та вершки.
  6. Посоліть і додайте мелений чорний перець та італійські трави.
  7. Накрийте сковорідку кришкою й тушкуйте ньокі 5 хвилин.


Фото Cafe delites

  1. Додайте шпинат і готуйте 1 хвилину.
  2. Перемішайте все з пармезаном та подрібненим базиліком.
  3. Тушкуйте страву ще 1 хвилину, доки ньокі не стануть м’якими.
  4. Подавайте ньокі гарячими. Остигаючи, соус загусає.

Смачного!