Рецепт тосканських ньокі
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
Читайте також Онлайн-помічник для фермерів, або Всі вимоги до продукції – в одному місці
Приготування:
- Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній дрібно нарізану цибулю до прозорості (2 хвилини).
- Додайте подрібнений часник та обсмажуйте ще 30 секунд.
- Додайте ньокі й обсмажуйте їх протягом 1 хвилини.
- Додайте в’ялені помідори, трішки оливкової олії й готуйте ще 1 хвилину.
- Влийте курячий бульйон та вершки.
- Посоліть і додайте мелений чорний перець та італійські трави.
- Накрийте сковорідку кришкою й тушкуйте ньокі 5 хвилин.
Фото Cafe delites
- Додайте шпинат і готуйте 1 хвилину.
- Перемішайте все з пармезаном та подрібненим базиліком.
- Тушкуйте страву ще 1 хвилину, доки ньокі не стануть м’якими.
- Подавайте ньокі гарячими. Остигаючи, соус загусає.
Смачного!