Тож якщо погода зіпсувала ваші плани на відпочинок просто неба, не засмучуйтесь. Адже смачну мариновану курочку зі скоринкою ви можете приготувати і вдома, інформує 24 Канал.

До теми Свято навіть у будній день: 3 небанальні рецепти з курячих ковбасок

Зробити це легко, якщо обирати продукцію ТМ "Наша Ряба Апетитна". У лінійці бренду представлена свіжомаринована курочка на будь-який смак. Гостра, пікантна або ж із солодкуватим маринадом: виробник подбав, щоб кожен знайшов свою улюблену страву. Зокрема, курячий шашлик є у двох смаках – "Зелень та цибуля" і "Томат та базилік".

Це добірне м'ясо від ТМ "Наша Ряба Апетитна" ідеально підійде як для відпочинку на природі, так і для приготування вдома. Необхідно тільки обрати найбільш зручний спосіб, розкрити упаковку та відправити запікатись у духовку чи на пательню.

А щоб страва вдома смакувала по-особливому, пропонуємо використати нестандартний рецепт, а саме – запікання в банці. Цей спосіб приготування звучить дещо незвично і складно, проте запевняємо: все дуже просто, а м'ясо вийде надзвичайно соковитим, ніжним і запашним. Якщо ж ви надаєте перевагу кулінарній класиці – ділимось також покроковим рецептом, як приготувати смачну курятину на пательні.

Рецепт шашлику на пательні

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Готуємо курячий шашлик на пательні / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігріваємо олію на пательні. Нанизуємо курячий шашлик на шпажки та обсмажуємо страву до готовності, упродовж 15 – 20 хвилин.

  2. У глибокому посуді змішуємо мікс салату з нарізаними огірками та помідорами. Заправляємо все олією, присмачуємо сіллю та перемішуємо.

  3. Подаємо курячий шашлик разом із салатом.

Соковитий шашлик з овочами, запечений у банці

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порції: 4

Як приготувати шашлик у банці / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Нарізаємо солодкі перці довільними грубими шматками, печериці – скибками, а цибулю – кільцями.

  2. Нанизуємо на шпажки курячий шашлик, чергуючи м'ясо з овочами. Збризкуємо його олією.

  3. Викладаємо шашлики у 3-літрову банку так, аби шпажки не виглядали з неї, а мʼясо не торкалося скла. Наливаємо 1 – 2 сантиметри води.

  4. Накриваємо банку фольгою, робимо невеликий отвір у ній. Відправляємо у холодну духовку та після цього виставляємо температуру в 190 градусів: таким чином банка поступово розігріватиметься і не лусне.

  5. Готуємо курячий шашлик упродовж 1 години.

  6. Подаємо страву з улюбленим соусом. За бажанням курячий шашлик можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею та полити соком лимона.

Смачного!