Як інформує 24 Канал, курячі ковбаски є одним із найпопулярніших м'ясних продуктів, які ми звикли бачити на полицях супермаркетів. Вони – справжній порятунок для тих, хто не хоче витрачати багато часу на приготування їжі, але натомість прагне насолодитися смачною стравою у сімейному колі.

До теми Економія часу та досконалий смак: ділимось 3 швидкими стравами з курятини

При цьому курячі ковбаски ідеально підійдуть як для відпочинку на природі, так і для обіду чи вечері вдома. Адже готувати їх можна на грилі, пательні чи в духовці – у всіх випадках вони збережуть свою соковитість та пряний смак.

Чимало варіантів і для подачі курячих ковбасок. Цей продукт чудово смакує окремо, а також у складі страв світової кухні, як-от в хот-догах та фрітаті. Головне – обрати справді смачні ковбаски, що принесуть максимум задоволення усім за столом.

Та якщо ви думаєте, що це як місія нездійсненна, поквапимось запевнити: в Україні є надійний виробник, чию продукцію варто спробувати. Це – ТМ "Наша Ряба Апетитна", в асортименті якого – свіжомаринована курочка, вже готова до приготування. Зокрема, ковбаски, в яких ідеально поєднується м'ясо та добірні спеції.

Тож якщо плануєте відпочинок на природі або ж вдома – прихопіть із собою "Апетитну"! А як небанально приготувати курячі ковбаски – ділимось у покрокових рецептах.

Домашній хот-дог з курячою ковбаскою

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 4


Хот-дог / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розрізаємо булочки для хот-догів вздовж та змащуємо соусами: кетчупом та майонезом. За бажанням також можна додати гірчицю.
  2. На розігрітій пательні обсмажуємо курячі ковбаски з обох боків по 5 – 7 хвилин до готовності. Викладаємо ковбаски в булочки.
  3. Додаємо нарізані кільцями огірки та помідори, посипаємо дрібно нарізаною цибулею та зеленню.

Фрітата з курячими ковбасками

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4


Фрітата / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Збиваємо яйця зі спеціями та виливаємо на жаротривку форму чи пательню.
  2. Додаємо помиті томати чері.
  3. Відправляємо все в розігріту до 200 градусів духовку на 10 – 12 хвилин.
  4. На пательні обсмажуємо курячі ковбаски з обох сторін по 5 – 7 хвилин.
  5. Подаємо фрітату гарячою з ковбасками та шматочками улюбленої зелені чи листям салату.

Макарони з ковбасками та томатним соусом

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4


Макарони з ковбасками / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Відварюємо макарони у киплячій підсоленій воді 10 – 15 хвилин. Зціджуємо воду та заправляємо томатним соусом. Перемішуємо.
  2. Окремо обсмажуємо на пательні курячі ковбаски до готовності по 5 – 7 хвилин з кожного боку.
  3. Нарізаємо готові ковбаски кільцями та змішуємо з макаронами.
  4. Посипаємо страву сиром та листочками свіжого базиліку.

Смачного!