Дуже важко знайти людину, яка добровільно відмовиться від ніжних панкейків, политих медом та посипаних улюбленими фруктами. Зазвичай їх готують на ранок, аби отримати не лише заряд енергії, а й позитивний настрій на весь день.

Читайте також Ви забудете про кетчуп: рецепт італійського томатного соусу

Рецепт панкейків з бананами

Час: до 30 хвилин

Порцій: 12 панкейків

Улюблений сніданок / Фото Pexels

Інгредієнти:

  • 125 грамів борошна;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача;
  • 1 яйце;
  • 150 мілілітрів молока;
  • 1 стиглий банан (подрібнений до пюре);
  • 1 чайна ложка олії для смаження.

Приготування:

  1. Борошно змішуємо з розпушувачем. У центрі робимо ямку та вбиваємо у неї яйце. Додаємо половину молока та перемішуємо до стану густого тіста.
  2. Одну ложку молока відставляємо, решту змішуємо з банановим пюре та додаємо до тіста. Добре перемішуємо.
  3. Сковорідку розігріваємо на середньому вогні, трішки змащуємо олією.
  4. На гарячу сковорідку виливаємо тісто маленькими порціями (приблизно 2 десертні ложки). Готуємо млинці по 1,5 хвилини з кожного боку.
  5. Подаємо до столу з улюбленими додатками та фруктами.

Смачного!