Укр Рус
9 грудня, 06:10
2

Він зібрав мільйони переглядів: простий рецепт "Баварського" салату

Основні тези
  • Салат "Баварський" готується з курячого філе, помідорів, твердого сиру, плавлених сирків, сухариків, майонезу, часнику, солі, перцю та зелені.
  • Заправку можна зробити ресторанного рівня, використовуючи бульйон, оцет, сіль, олію та перець для картоплі.

Салат може бути не тільки яскравим, а й дуже смачним і ситним. Спробуйте самі – і вам захочеться повертатися до цього рецепта знову й знову.

"Баварський" салат завжди стає головною окрасою столу, які б вишукані страви не стояли поруч. Нічого дивного – таке вдале поєднання інгредієнтів не могло працювати інакше. 24 Канал пропонує переконатися у цьому з рецептом з TikTok gotuyemo_vdoma

Читайте також Він справді вже легендарний: як приготувати салат "Чоловічі сльози"

Як приготувати "Баварський" салат? 

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти: 
– 1,5 курячого філе (вареного, копченого або запеченого);
– 4 середніх помідори;
– 150 грамів твердого сиру;
– 3 плавлені сирки;
– 1 упаковка сухариків;
– 3 – 4 столові ложки майонезу;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– сіль та перець до смаку;
– жменька зелені. 

Готуємо яскравий "Баварський" салат: дивіться відео

Приготування

  1. Усі інгредієнти нарізаємо кубиками, помідори – меншими шматочками.
  2. Продавлюємо часник та змішуємо з майонезом.
  3. Зʼєднуємо всі інгредієнти та заправляємо салат.
  4. В кінці додаємо сухарики і ще раз добре перемішуємо.

Приготуйте салат як шеф

Якщо хочете проявити свою майстерність, відмовтеся від майонезу та зробіть заправку ресторанного рівня. Для цього нам потрібен буде бульйон – в ідеалі, яловичий або свинячий, хоча підійде і навар з курки чи овочів, розповідає портал Cooking the World.

Додаємо до бульйону оцет, сіль, олію та перець, перемішуємо та додаємо до картоплі, поки заправка тепла. Картопля вбере рідину і салат точно не буде сухим. 

Які ще салати варто спробувати?