Яблучний сидр – смачний напій з приємною кислинкою. Його обожнюють багато поціновувачів легких алкогольних напоїв.
Читайте також Маринувати не можна купувати: що краще – купити вже підготоване м'ясо чи замаринувати власноруч
Але, що ж робити якщо ви не вживаєте алкоголь, або хочете дати дитині яблучний напій? Ми підготували для вас рецепт солодкого та безалкогольного яблучного сидру, який ви з легкістю можете приготувати вдома.
Рецепт безалкогольного яблучного сидру
- Час: 60 хвилин
- Порції: 4 – 6
Яблучний сидр / Фото Кухар
Приготування:
- Налийте в каструлю яблучний сік та доведіть його до кипіння.
- Додайте паличку кориці, гвоздику та цукор – перемішайте. Зменште вогонь та варіть напій ще 4 – 5 хвилин.
Читайте також Як приготувати яблучний сидр в домашніх умовах
Приготування сидру / Фото Кухар
- Ретельно помийте фрукти. Апельсини наріжте кружечками та додайте соку.
- Яблука наріжте кружечками та видаліть серединки. Також відправте до соку.
Фрукти для сидру / Фото Кухар
- Варіть напій ще 5 хвилин.
- Зніміть каструлю з плити та охолодіть напій. Процідіть напій.
- Влийте газовану воду та перемішайте.
- Безалкогольний яблучний сидр готовий. Смачного!