Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом на сторінці в інстаграм. За словами кулінара ароматний та смачний бігос легкий у приготуванні та сподобається усім.

Читайте також Суп-пюре з броколі та цвітної капусти: домашні рецепти

Бігос

  1. Помийте, почистіть куряче філе від плівок, наріжте кубиками.
  2. Розігрійте духовку до 220 градусів. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть куряче філе, додайте гречку, квашеної капусти, вершкового масла, перемішайте, влийте в форму 600-700 мл води, додайте сіль, перець. Готуйте 20-30 хвилин до готовності. Викладіть на тарілку. Смачного!

Бігос з гречкою та з м'ясом від Євгена Клопотенка