Такі біляші також будуть кориснішими. Адже вони міститимуть в собі значно менше олії.

Варто спробувати Такої смакоти ви ще не їли: готуємо курячий паштет з мармеладом з перців та апельсину

Біляші в духовці

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Цибулю дрібно наріжте та додайте до фаршу разом з сіллю та перцем. Добре вимішайте і відкладіть.
  2. В іншій мисці змішайте яйце, білок і кефір. Додайте м'який маргарин, сіль і соду.
  3. Всипте борошно й замісіть м'яке тісто. Розділіть його на 15 – 20 частин. Розкачайте кожну частину в кружечок, завбільшки з кавове блюдце.
  4. На середину кожного викладіть столову ложку фаршу. Зліпіть краї так, щоб середина залишилася відкритою. Увімкніть духовку розігріватися.
  5. Деко застеліть пергаментним папером та змастіть олією. Викладіть біляші на деко, змастіть їх жовтком.
  6. Випікайте біляші в духовці при температурі 180 градусів до рум'яної скоринки. На це знадобиться орієнтовно 15 – 20 хвилин.