Супер-шоколадно та з кислинкою: готуємо брауні з яблуками без грама борошна
- Брауні з яблуками – це десерт без борошна, який можна приготувати у будь-яку вільну хвилину.
- Головне – не перетримати десерт у духовці.
Брауні – це порція насолоди, яка завжди буде доступною. А з яблуками цей смаколик отримає нові неповторні акценти.
Шоколадні тістечка брауні завжди були чудовим рішенням, коли закортіло чогось солоденького та шоколадного. Вони легкі у приготуванні та не потребують складних інгредієнтів, а з яблуками смакують просто неймовірно, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok vibeanna_plus.
До речі Ви зробите їх ще краще, аніж в кавʼярні: готуємо солодкі тарталетки вдома
Як приготувати брауні з яблуками?
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 4 яблука;
– 2 яйця;
– 5 столових ложок какао;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 1 столова ложка олії.
Готуємо брауні з яблуками: відео
Приготування:
- Яблука чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо та кладемо у блендер.
- Вбиваємо яйця, додаємо какао, розпушувач та олію. Збиваємо до однорідності.
- Виливаємо тісто у форму, випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
- Даємо трішки охолонути і подаємо з морозивом.
Контролюйте час
При приготуванні брауні важливо не перепікати тістечко, інакше воно вийде "забитим". Тому виймайте його з духовки одразу, як зубна паличка виходитиме з нього без тіста, радить портал Beszamel.
Що ще смачненького приготувати
Потіште рідних неймовірною шарлоткою, на яку у вас піде лише 10 хвилин.
А на свята обовʼязково збережіть рецепт легендарного пляцка "Дрова під снігом".