Якщо говорити про брізоль простими словами – це курячий фарш обсмажений у яйцях з додаванням овочів. Господині готують цю страву по-різному: хтось у духовці, панірують сухарями, або додають масло. Ми пропонуємо вам рецепт у вафлях.
Читайте також Зручно їсти руками: швидкий рецепт курячих гомілок в паніровці
Щоб приготувати брізоль вдома вам потрібні прості інгредієнти: курячий фарш, ріпчаста цибуля, часник, трішки улюбленої зелені та курячі яйця. Ми пропонуємо вам рецепт дещо інших брізолів – у вафлях та без початкового обсмажування фаршу.
Рецепт брізолів з вафлями
- Час: 45 хвилин
- Порції: 4 – 6
Приготування:
- Дрібно наріжте очищену ріпчасту цибулю, а часник натріть на тертці або вичавіть пресом.
- Змішуємо курячий фарш з нарізаною цибулею, подрібненою зеленню, натертим часником, солимо, перчимо, по бажанню додаємо спеції.
- На одну вафлю намазуємо м'ясний фарш, близько половини столової ложки і накриваємо зверху ще однією вафлею.
- Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні.
- Курячі яйця збовтуємо виделкою і підсолюємо. Вмокніть вафлі з фаршем в яйця і смажте на олії до золотистості.
Смачного!