Вам, мабуть, відомо чимало рецептів приготування курячих гомілок. Але ми дібрали небанальний і при цьому дуже легкий. Отож, гомілки будемо не просто запікати чи смажити, а ще й панірувати.

Читайте також Борщ із секретним інгредієнтом – страва, яка посмакує всій родині

Перед власне приготуванням потрібно обрати основний інгредієнт, яким сьогодні в нас є гомілки. Насамперед – використовуйте свіже м’ясо, щоб вся родина залишалася здоровою і задоволеною. Ми рекомендуємо віддавати перевагу надійному виробнику, такому як "Наша Ряба". Підтверджено, що це м’ясо не містить антибіотиків та гормонів росту, а його якість перевірена часом.

Отож, курячі гомілки обрали, додаємо всього кілька доступних інгредієнтів – і за трішки більш як пів години апетитна страва для всієї сім’ї готова!

Рецепт курячих гомілок у паніровці

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4


Курячі гомілки / Фото Shutterstock

Приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів, можна в режимі "конвекція".
  • Курячі гомілки посипте борошном.
  • В окремій мисочці збийте виделкою яйця з сіллю та чорним меленим перцем, в іншу – висипте панірувальні сухарі.
  • Занурте курячі гомілки спочатку в яйце, далі в сухарі. Одразу викладіть їх на деко, вкрите пергаментом для випікання, та відправте в духовку на 40 – 45 хвилин.
  • Періодично перевертайте гомілки, щоб вони підрум’янилися зі всіх боків.
  • Подавайте страву з гірчицею чи соусом барбекю. До слова, гомілки краще смакують, якщо їсти їх руками.

Насолоджуйтеся!