Бризолі готуються елементарно. Водночас вони є дуже бюджетними.
Буде смачно Страва, яка варта оплесків: готуємо хорватські млинці з шинкою та сиром
Бризолі з фаршем
- Час:
- Порцій: 6
Дивіться, як готувати бризолі: відео
Приготування:
- До фаршу натріть цибулю на дрібній терці й додайте спеції. Вбийте 1 яйце, посоліть до смаку і добре перемішайте.
- Кожну вафлю змастіть фаршем і накрийте зверху іншою вафлею. Якщо у вас великий вафельний корж, то поріжте його на менші шматочки.
- Для кляру збовтайте яйця і посоліть їх до смаку. Обваляйте вафлі в клярі й смажте до золотистої скоринки на середньому вогні. У кінці приготування викладіть бризолі на паперовий рушник.