Бризолі чудово підійдуть навіть на святковий стіл. Також їх можна приготувати для швидкого перекусу.

Буде смачно Лише 2 інгредієнти: елементарний рецепт королівської намазки, яка вас здивує

Бризолі з фаршем

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 6

Дивіться, як готувати бризолі: відео

Приготування:

  1. На великій терці натріть очищену цибулю та сир. Додайте фарш, сіль, спеції та 50 мілілітрів вершків. Добре перемішайте.
  2. Намажте вафельний корж начинкою та накрийте другим коржем. Повторюйте, поки начинка не закінчиться.
  3. Далі вбийте яйця у миску. Додайте вершки, що залишилися, та сіль. Збийте виделкою.
  4. Наріжте вафлі на трикутники. Кожен вмочіть у яйця з вершками.
  5. Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін під кришкою до золотавої скоринки.