Секретним інгредієнтом цього паштету є яблуко. Ви здивуєтесь, наскільки воно пасує до печінки.
Варто спробувати Швидкий та бюджетний перекус: готуємо котлети з капусти
Рецепт найсмачнішого печінкового паштету
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Дивіться, як приготувати печінковий паштет: відео
Приготування:
- Помийте печінку та обріжте все зайве. Покладіть у форму для запікання.
- Почистьте та помийте овочі та яблуко. Наріжте довільними шматками та відправте до печінки.
- Додайте вершки, масло, сіль, перець до смаку та запікайте протягом 1 години у розігрітій до 220 градусів духовці. Готову печінку можна залишити ще на годину у вимкненій духовці.
- Подрібніть усе блендером до однорідності та поставте у холодильник для застигання.