Ольга Мартиновська розповідає як приготувати броколі з ніжним соусом з додаванням тофу, який доповнить страву вишуканим смаком. Страву можна подавати теплою і холодною.

Читайте також Морквяні оладки з соусом дзадзикі: рецепт від Ольги Мартиновської

Броколі з тофу

Закликаю вас не проходити повз. Цей сезонний овоч справжнє джерело здоров'я та краси. Нехай вам буде пісно, корисно та смачно перед Великоднем, – прокоментувала Ольга Мартиновська

  1. Помийте, розділіть броколі на суцвіття, бланшуйте в окропі або на пару.
  2. Для приготування соусу у мисці з'єднайте сир тофу з лимонним соком, додайте олію, збийте блендером.
  3. У ступці подрібніть кріп з олією, додайте лимонний сік, сіль, перець, зерня зіри.
  4. Викладіть на тарілку соус з тофу, зверху – броколі. Кожну гілочку полийте соусом з кропу та задекоруйте кедровими горішками. Смачного!