З початком Великоднього посту ми обмежуємо вживання м'яса у раціоні. Особливо у перший день посту та останньої п'ятниці перед Великоднем.

Читайте також Легко та швидко: курячий шніцель із хрусткою скоринкою всього за 5 хвилин

Бургер з сирною котлетою у хрумкій паніровці чудово підійде до пісного меню. Також він підійде тим, хто обожнює розплавлений сир в клярі та солодкі бургери.

Рецепт бургера з сирною котлетою

  • Час: 30 хвилин

Приготування:

  • Соус барбекю не обов'язковий інгредієнт, він додає пікантності. Можна використати лише соус із журавлини на обидві частини булочки, тоді бургер буде солодшим та ніжнішим.
  • Розігріваємо сковорідку з олією, обсмажуємо розрізану булочку до рум'яної скоринки. Змащуємо варенням та соусом.
  • Паніруємо сир в яйці, далі в сухарях та обсмажуємо у великій кількості олії з обох сторін. Сир повинен розтопитися всередині. Також його можна допекти в духовці за бажанням.
  • Викладаємо на булочку салат, сир, нарізаний помідор та цибулю мариновану в оцті з цукром та сіллю.
  • Накриваємо іншою половиною булки та подаємо до столу.

Смачного!