Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм простим рецептом. За його словами, бургер в лаваші є не таким калорійним, як звичайний, але точно дуже смачний.

Буде смачно Зметуть зі столу за секунду: готуємо божественний пиріг із печінкою та яйцем

Бургер в лаваші

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Сформуйте 2 котлети, посоліть та обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
  2. Лаваш розріжте в одному місці до середини й умовно поділіть його на 4 частини.
  3. На 1 частину покладіть соус, котлету і сир, на 2 – синю цибулю, мікс зелені та помідор, на 3 – кислий огірок, а на 4 – соус.
  4. Загорніть та обсмажте на сухій пательні до хрумкої скоринки.