Головним секретом вдалих цвіклі на Великдень є якість самих буряків. Смак овочів повинен бути солодким, безсторонніх запахів, тому радимо ретельно обирати їх та куштувати перед додаванням решти інгредієнтів.
Читайте також Ніжний смак у кожному шматочку: рецепт курячих гомілок у вершковому соусі з чебрецем
Бурячки з хроном можуть зберігатися в холодильнику понад тиждень, але при збереженні санітарних норм (не використовуйте брудні ложки).
Бурячки з хроном – рецепт без оцту
- Час: 3 години
- Порції: 4
Приготування:
- Ретельно миємо бурячки, відварюємо їх до готовності (приблизно 2 години).
- Охолоджуємо та знімаємо з них шкірку. Натираємо на дрібній тертці.
- Очищуємо хрін від шкірки та натираємо на дрібній тертці.
- В мисці з’єднуємо бурячки та хрін, заправляємо цукром та соком лимона – перемішуємо до однорідної консистенції.
Смачного!
Щоб полегшити завдання можна придбати одразу очищені та відварені бурячки. Тоді одразу переходьте до пункту натирання на тертці.