20 лютого,
16:10
Краще, ніж морква: приготуйте розкішний буряк по-корейськи
Джерело:
pava_vbЯкщо любите салати з буряка, спробуйте приготувати його за цим рецептом. Така закуска сподобається багатьом.
Такий буряк чудово підходить до м'ясних та овочевих страв. Він смакуватиме навіть краще, ніж морква по-корейськи.
Варто спробувати Ідеальний салат з пекінської капусти: готуємо з того, що є в холодильнику
Буряк по-корейськи
- Час: 10 хвилин + 3 – 4 години на маринування
- Порцій: 6
– 1 кілограм свіжого буряка;
– 7 – 8 зубчиків часнику;
– 5 столових ложок оцту;
– 1 чайна ложка меленого коріандру;
– 3 столові ложки цукру;
– 1 чайна ложка солі;
– 1 чайна ложка чорного меленого перцю;
– 120 мілілітрів олії.
Приготування:
- Натріть буряк на терці.
- Зробіть заправку з подрібненого часнику, коріандру, оцту, солі, перцю, олії та цукру.
- Заправте буряк та ретельно перемішайте руками.
- Перекладіть в миску та відправте в холодильник на 3 – 4 години.