У 10 разів смачніший, ніж морква: готуємо буряк по-корейськи

11 березня 2024, 15:05
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Приготуйте смачний буряк по-корейськи. Цей ароматний салат доповнить будь-яку вашу вечерю.

Обирайте солодкий і яскравий буряк. Своєю чергою, кількість перцю та часнику можна регулювати до смаку, виходячи з того, наскільки гострі страви ви любите.

Буде смачно Впорається навіть новачок: швидкі рецепти лінивих суші з "Водним Світом"

Рецепт буряка по-корейськи

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій:4
Інгредієнти:
– 500 грамів буряка;
– 4 зубчики часнику;
– 4 столові ложки олії;
– 4 столові ложки оцту 9%;
– 1 чайна ложка цукру;
– половина чайної ложки солі;
– 2 третини чайної ложки меленого коріандру;
– чверть чайної ложки меленого чорного перцю;
– чверть чайної ложки червоного меленого перцю.

Приготування:

  1. Помийте та почистьте сирий буряк. Натріть на тертці для корейської моркви.
  2. Вичавіть часник і всипте сіль, перець, цукор та коріандр у центр миски з буряком.
  3. Полийте оцтом буряк ближче до бортів миски.
  4. Олію розігрійте на пательні або в сотейнику та полийте спеції.
  5. Перемішайте та скуштуйте салат. Якщо треба, додайте ще цукор або оцет до смаку.
  6. Залиште буряк по-корейськи настоятися. Години через 3 його вже можна подавати до столу.

Сподобався рецепт? Спробуйте ще приготувати смачний весняний салат з огірків "Насолода".