Рецепт бананового торта без випікання

  • Час: 15 хвилин (2 – 3 години на охолодження)
  • Порції: 6 – 8

Читайте також Онлайн-помічник для фермерів, або Всі вимоги до продукції – в одному місці


Скріншот з відео Здоровий і смачний

Приготування:

  1. Поламайте печиво руками, перекладіть до чаші блендера й подрібніть на крихту.
  1. Розтопіть вершкове масло й змішайте його з печивом.
  2. Викладіть масу до круглої форми й сформуйте корж.
  3. Розчиніть желатин у воді й залиште на кілька хвилин, щоб набух.
  4. Банани перебийте з лимонним соком на пюре.
  5. Малину також перетворіть на пюре й процідіть крізь дрібне сито, щоб очистити від кісточок.
  1. У глибокій посудині збийте вершки із сиром та цукровою пудрою.
  1. Розтопіть желатин і влийте його до сирної маси.
  1. Розділіть масу на 2 частини: до однієї додайте бананове пюре, до ішої – малинове.
  1. Викладіть маси на корж і трішки перемішайте.


Скріншот з відео Здоровий і смачний

  1. Відправте торт до холодильника на 1 годину, щоб він стабілізувався.
  1. Для приготування верхнього шару розчиніть желатин із водою й залиште, щоб набух.
  1. У сотейнику з'єднайте воду, лимонний сік, цукор і варіть до розчинення цукру. Додайте до сиропу набухлий желатин, перемішайте й охолодіть.
  1. Наріжте банан кружальцями й викладіть на торт.
  2. Залийте все охолодженим сиропом і відправте торт до холодильника ще на 1 – 2 години.

Смачного!

Відеорецепт приготування бананового торта без випікання: