Рецепт бананового торта без випікання
- Час: 15 хвилин (2 – 3 години на охолодження)
- Порції: 6 – 8
Читайте також Онлайн-помічник для фермерів, або Всі вимоги до продукції – в одному місці
Скріншот з відео Здоровий і смачний
Приготування:
- Поламайте печиво руками, перекладіть до чаші блендера й подрібніть на крихту.
- Розтопіть вершкове масло й змішайте його з печивом.
- Викладіть масу до круглої форми й сформуйте корж.
- Розчиніть желатин у воді й залиште на кілька хвилин, щоб набух.
- Банани перебийте з лимонним соком на пюре.
- Малину також перетворіть на пюре й процідіть крізь дрібне сито, щоб очистити від кісточок.
- У глибокій посудині збийте вершки із сиром та цукровою пудрою.
- Розтопіть желатин і влийте його до сирної маси.
- Розділіть масу на 2 частини: до однієї додайте бананове пюре, до ішої – малинове.
- Викладіть маси на корж і трішки перемішайте.
Скріншот з відео Здоровий і смачний
- Відправте торт до холодильника на 1 годину, щоб він стабілізувався.
- Для приготування верхнього шару розчиніть желатин із водою й залиште, щоб набух.
- У сотейнику з'єднайте воду, лимонний сік, цукор і варіть до розчинення цукру. Додайте до сиропу набухлий желатин, перемішайте й охолодіть.
- Наріжте банан кружальцями й викладіть на торт.
- Залийте все охолодженим сиропом і відправте торт до холодильника ще на 1 – 2 години.
Смачного!
Відеорецепт приготування бананового торта без випікання: