Таке зелене масло з часниковими стрілками та кропом дуже смачно їсти зі звичайним хлібом. Також його можна додавати у суп – він стане пахучим-пахучим!
Варто спробувати Зробіть це – взимку собі подякуєте: рецепт фантастичної пасти з часникових стрілок
Зелене масло з часниковими стрілками
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Таке масло вам точно сподобається / Фото Depositphotos
Приготування:
- Добре помийте часникові стрілки та кріп.
- Обріжте зі стрілок нерозкриті бутони та тверді частини.
- Обсушіть стрілки та кріп кухонними рушниками.
- Масло, кріп та часникові стрілки подрібніть блендером.
- Сформуйте ковбаску за допомогою харчової плівки. Відправте її у морозилку.