Її можна зберегти надовго. Просто заморозьте пасту, щоб насолоджуватися нею у затишні зимові вечори.

Буде смачно Справжній літній делікатес: приготуйте найніжніші часникові стрілки з грибами

Паста з часникових стрілок

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Добре помийте молоді часникові стрілки. Відріжте огрубілі частини.
  2. Викладіть стрілки на рушник та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками й покладіть в чашу блендера.
  3. Додайте олію, посоліть і подрібніть протягом 2 – 5 хвилин.
  4. Перекладіть часникову пасту в невеликі баночки з герметичними кришками та зберігайте в холодильнику. Також її можна покласти у формочки для льоду та заморозити.