Її можна зберегти надовго. Просто заморозьте пасту, щоб насолоджуватися нею у затишні зимові вечори.
Буде смачно Справжній літній делікатес: приготуйте найніжніші часникові стрілки з грибами
Паста з часникових стрілок
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Добре помийте молоді часникові стрілки. Відріжте огрубілі частини.
- Викладіть стрілки на рушник та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками й покладіть в чашу блендера.
- Додайте олію, посоліть і подрібніть протягом 2 – 5 хвилин.
- Перекладіть часникову пасту в невеликі баночки з герметичними кришками та зберігайте в холодильнику. Також її можна покласти у формочки для льоду та заморозити.