Однак сьогодні українці мають унікальну можливість – отримати дуже смачні готові страви всього за 2 хвилини. Про це подбав бренд LaStrava, інформує 24 Канал.

Читайте також Котлета по-київськи – ідеальна страва для всієї родини: як її приготувати всього за 15 хвилин

Над створенням продукції LaStrava працював іспанський шеф-кухар Едуардо Сальвадор. Саме він оголосив справжню технологічну революцію у створенні ресторанних страв, якими можна насолоджуватись вдома, доклавши при цьому мінімум зусиль.

Насамперед йому вдалося зробити високу кухню зручною та мобільною. Адже відтепер скуштувати страви, приготовлені за технологією су-від чи на випареному бульйоні з додаванням шафрану і овочів, або ж приправлені ресторанними соусами duxelles і demi-glace можна як на своїй кухні, так і на роботі. А це, погодьтесь, неймовірно зручно, враховуючи теперішній ритм життя.

Кожна деталь у рецепті має значення. Бульйон для паельї випарюється впродовж 36 годин, а соуси створюються із дрібно нарізаних та добре обсмажених інгредієнтів.

Як цей підхід допомагає покращити смак звичних нам продуктів, розбираємося далі.

Замість деко – вакуум: у чому секрет ніжності м'яса від LaStrava

LaStrava послуговується інноваційними технологіями су-від і slow cooking. За рецептурою, м'ясо поміщають у вакуумну упаковку та готують за низьких температур (приблизно 55 – 60°C). Тому буденні для українців продукти зберігають природну текстуру та просто тануть у роті.

Традиції найкращих ресторанів світу особливо відчутні в яловичині. Відбірне м'ясо тут готують 32 години за низьких температур. Кухарі дотримуються технології су-від, завдяки чому текстура стає надзвичайно ніжною, а продукт зберігає всі свої корисні властивості.

Яловичина, приготована за технологіями су-від і slow cooking / Фото LaStrava

Таку методику приготування вкрай складно відтворити вдома. По-перше, для цього потрібен час: мало у кого є майже три доби на приготування однієї страви. По-друге, необхідно володіти відповідними навичками та мати спеціальне обладнання.

Страви від LaStrava готують на бульйоні, який випарюють протягом 36 годин

Щоб отримати довершений смак паельї, потрібно особливу увагу приділити приготуванню бульйону. Тому для паельї з куркою від LaStrava бульйон випарюють 36 годин з додаванням овочів та шафрану, завдяки чому відчувається пряність.

Паелья з куркою від LaStrava / Фото LaStrava

Цю іспанську страву можна приготувати і не витрачаючи на бульйон аж 48 годин, проте для досягнення насиченого смаку в LaStrava впроваджують досвід найкращих шеф-кухарів. Адже, за рецептом, паелья має гармонійно поєднати смак м'яса, пряні спеції та рис, що не повинен розваритись у процесі приготування.

Едуардо Сальвадор як ніхто інший знається на тонкощах приготування цієї страви, відтак будьте певними: у кожному шматочку паельї від LaStrava ви зможете відчути довершеність іспанської кухні.

Соус duxelles від LaStrava – головний секрет смачного ризотто

Якщо ж вам подобається італійська кухня, то варто зупинити свій вибір на ризотто. Шеф-кухарі готують цю страву з дотриманням усіх тонкощів рецепта. Зокрема, використовують соус duxelles. Саме він додає особливого смаку ризотто та є одним із секретів популярності страви.

Створення такого соусу – особливе мистецтво. Дрібно нарізані гриби та цибулю обсмажують на вершковому маслі. Потім додають різноманітні зелені трави та перець і випарюють суміш до стану пасти. Загалом приготування соусу duxelles за ресторанними технологіями займає 10 годин.

Із LaStrava цього робити і не потрібно, адже італійське ризотто представлене у лінійці бренду.

Ризотто LaStrava готується з додаванням соусу duxelles / Фото LaStrava

Рис у цій страві обов'язково повинен бути аль-денте. Це є ключовою вимогою Едуардо Сальвадора, інакше, за словами шеф-кухаря, це вже буде не ризотто. Для отримання насиченого смаку крупу варять на бульйоні, який випарюється декілька разів.

Крім цього, ресторанної вишуканості ризотто від LaStrava додає яловичина, приготована за низьких температур, та соус duxelles.

Demi-glace – соус, який здатний змінити смак страви

Не тільки duxelles може кардинально змінити смак навіть буденної страви. Для створення продукції LaStrava використовують також соус demi-glace. Саме він відповідає за яскравий смак картопляного пюре з грибами.

Готують соус з обсмажених яловичих кісток та овочів протягом 36 годин. Завдяки цьому demi-glace стає пастоподібним та має неймовірно виражений смак, а також містить природний колаген. Таке доповнення перетворює пюре на вишуканий витвір ресторанного мистецтва із дуже ніжною текстурою.

Картопляне пюре з грибами з соусами demi-glace та duxelles / Фото LaStrava

Також у LaStrava доповнюють картопляне пюре соусом duxelles на основі грибів та вершкового масла. Тож не сумніваємось: після дегустації цієї страви ви зміните своє уявлення про звичний для українців гарнір.

Переваги готових продуктів LaStrava

LaStrava пропонує набагато більше, ніж просто готову їжу. За кожною стравою приховується кропітка робота кухарів та багатогодинні процеси на кухні. Навряд чи ви готові витрачати десятки годин біля плити, аби приготувати лише один з компонентів пюре або ризотто. Та й навіщо це робити, якщо цю справу можна довірити професіоналам?

Замовляючи продукти LaStrava, ви отримуєте одразу 2 бонуси.

  • По-перше, можна скуштувати страви ресторанного рівня просто в себе вдома без будь-яких зусиль. Достатньо 2 хвилин, аби розігріти їх у мікрохвильовці.

  • По-друге, замість багатогодинного готування обіду чи вечері ви отримуєте вільний час, який можна витратити для більш важливих речей.

До того ж не потрібно переживати за свіжість продуктів. Адже бренд використовує найякісніші інгредієнти та інноваційну технологію зберігання.

Де замовити LaStrava

Ознайомитися з лінійкою бренду LaStrava можна на сайті бренду. Також усі позиції можна знайти у соцмережах – інстаграмі та фейсбуці.

Замовляйте гарячі страви із ресторану LaStrava у застосунку Glovo та BoltFood. А охолоджені варіанти у герметичних упаковках можна легко знайти у фірмових магазинах "М'ясомаркет", а також в онлайн-супермакеті Glovo. Обирайте собі страви до смаку та розділіть з друзями та рідними неповторний смак вишуканої кухні ресторанного рівня.