Страва, гідна королівського столу: приготуйте розкішну смажену черешню
11 червня 2024,
18:58
Читать новость на русском
Про те, що черешню можна смажити, знають далеко не всі. І дарма, адже така страва здатна вразити кожного.
Смажені черешні – ідеальний інгредієнт для солодких канапок, інформує Смачно 24. Вони сподобаються не лише дітям, а й дорослим.
Варто спробувати Лише з 3 інгредієнтів: готуємо казково смачний полуничний мус
Смажені черешні
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
– 200 грамів черешні без кісточок;
– цукор, масло до смаку;
– 100 грамів кисломолочного чи вершкового сиру;
– 2 столові ложки сметани або вершків;
– 4 скибочки білого хліба;
– м'ята до смаку.
Приготування:
- Розтопіть масло на сковорідці. Додайте черешню та трохи її обсмажте.
- Далі додайте цукор і смажте ще, поки ягоди гарненько не розм'якнуть.
- У блендері збийте кисломолочний сир зі сметаною.
- Обсмажте хліб, намажте маслом та викладіть сирну масу. Зверху викладіть смажені черешні та прикрасьте м'ятою.