Цей десерт готується елементарно. Обов'язково спробуйте!

Буде смачно Навіть консервувати не треба: готуємо заморожене варення з ревеню

Полуничний мус

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Полуницю помийте та видаліть плодоніжки. Засипте цукром та збийте блендером.
  2. Вилийте полуничне пюре у каструлю та доведіть до кипіння на середньому вогні.
  3. Всипте тоненькою цівкою манну крупу, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Готуйте на малому вогні, помішуючи, близько 3 хвилин.
  4. Зніміть каструлю з вогню та охолодіть масу. Збийте полуничний мус блендером, перелийте у креманки та поставте у холодильник мінімум на 30 хвилин.