При згадці про монаршу сім’ю приходить думка, що вони щодня їдять ікру та шампанське, але правда набагато прозаїчніша. У їхньому раціоні переважають прості та доступні страви, які саме – розповідає 24 канал.

Читайте Маринована курятина – ідеальна страва для відпочинку на природі: як її приготувати по-новому

Королева Єлизавета ІІ

Королева віддавала перевагу рибі або курці на грилі, поданим просто з овочами. Любов королеви Єлизавети до шоколадного торта була також добре відома! Вона щодня їла маленький шматочок із чаєм. Більше про улюблені страви легендарної королеви читайте тут.

Королева сердець / Фото Getty Images

Король Чарльз ІІІ

Пиріг з фазанами – улюблена страва короля. Як і кожному англійцю, йому смакує чай. Суміші, які він обирає – Ерл Грей і Дарджилінг з медом та молоком.

Принц Вільям та принцеса Кетрін

Улюбленими стравами принца є стейки та англійський сніданок (бекон, яєшня, ковбаса та напій – чай або кава). Великий шматок шоколадного торта також серед його фаворитів. Відомо, що пристрасть до солодкого Вільям успадкував від королеви.

Така красива пара / Фото Getty Images

Принцеса Кетрін зосереджена на здоровому харчуванні. Вона любить смузі з овочевим наповненням та здорові закуски. Однією з улюблених страв на сніданок Кейт Міддлтон є вівсянка. Принцеса Уельська також любить суші.

Цікаво Українська кухня вражає навіть принцес: яку національну страву полюбляла Леді Діана

Принц Гаррі та Меган Маркл

Гаррі і Меган – великі шанувальники смаженої курки. Також серед улюблених продуктів пари є лосось, який вони полюбляють готувати разом. Що стосується десерту, то здебільшого вони надають перевагу пудингу.