Ця страва підкорить вас одразу: готуємо оригінальні спагетті з сардинами

26 березня 2024, 21:11
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Спагетті – доволі частий гість на наших столах. Часто ми поєднуємо їх з м'ясними або рибними додатками, і це створює фантастичну гармонію.

Цей рецепт тішить не лише своєю простотою та оригінальним смаком, а й бюджетністю. Варто спробувати цю страву лише раз – і вона неодмінно увійде у ваш раціон.

Цікаво Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів

Рецепт спагетті з сардинами 

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти

– 300 грамів спагетті;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 240 грамів консервованих сардин;
– 1 нарізана цибулина;
– сіль та перець до смаку;
– 1 дрібно нарізаний зубчик часнику;
– 150 – 200 грамів подрібненої капусти;
– сік 1 лимона. 

Не знаєте, що приготувати? Заморожені креветки, мідії, крабові палички – обирайте найсмачніше від ТМ "Водний Світ" – лідера на українському ринку морепродуктів. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, а бренд подбає про якість та бездоганний смак!

Приготування

  1. Спагетті приготуйте згідно з інструкцією на упаковці. Залишаємо трішки води. 
  2. Велику сковорідку ставимо на вогонь. Даємо 1 ложку оливкової олії та смажимо цибулю до золотистого кольору. Додаємо часник та готуємо ще хвилину. 
  3. Сардини нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо їх на сковорідку разом із капустою та двома ложками води від спагетті. 
  4. Добре перемішуємо, накриваємо кришкою та готуємо 4 хвилини.
  5. Знімаємо кришку та готуємо постійно помішуючи, поки капуста не стане м'якою.
  6. Додаємо спагетті на сковорідку, вичавлюємо лимонний сік, солимо, перчимо, готуємо 1 хвилину та подаємо до столу. 

Смачного!

Це знають навіть не всі господині: навіщо у фарш котлет додавати смажену цибулю.