Ви більше не купуватимете чипси: готуємо закуску з лаваша за лічені хвилини

9 серпня 2024, 19:55
Читать новость на русском

Зі звичайного лаваша можна приготувати ідеальні чипси. А з гуакамоле вони перетворяться на справжню насолоду.

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився своїм простим рецептом. Спробуйте втілити його в життя.

Варто спробувати Домашні проситимуть добавки: готуємо фантастичні котлети з цвітної капусти

Чипси з лаваша з гуакамоле

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти для чипсів:
– лаваш;
– 2 столові ложки олії;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 0,5 чайної ложки перцю;
– 0,5 чайної ложки орегано;
– 0,5 чайної ложки копченої паприки;
– 0,5 чайної ложки куркуми.
Для гуакамоле:
– 2 авокадо;
– 0,5 синьої цибулі;
– 1 лайм;
– 1 томат.

Дивіться, як приготувати чипси з лаваша та гуакамоле: відео

Приготування:

  1. Наріжте лаваш на трикутники.
  2. Змішайте оливкову олію та спеції. Перемішайте лаваш в пряній олії.
  3. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку на 10 – 12 хвилин.
  4. Авокадо почистьте та подрібніть. Частину розітріть. Синю цибулю та томат також подрібніть.
  5. Перемішайте, додайте сіль, перець та сік лайма.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати домашню ковбасу

зі свинини та курки.