Хрумка основа, ніжна шоколадна начинка та покриття – це дуже простий, швидкий та смачний десерт, який особливо сподобається дітям.

Читайте також Частування на рівні ресторану: чи можна страви LaStrava повторити вдома

Чизкейки "Кіндер" стане справжньою окрасою святкового столу, чи це день народження, іменини чи родинні посиденьки. Для приготування цього десерту не потрібно використовувати духовку, адже весь процес без випікання.

Рецепт чизкейка "Кіндер" без випікання

  • Час: 2 – 3 години
  • Порції: 8

Приготування:

  • Печиво подрібнюємо у блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у форму і добре утрамбовуємо. Прибираємо у холодильник поки готуватимемо начинку. ⠀
  • Шоколад розтоплюємо і даємо охолонути.
  • Желатин заливаємо водою і залишаємо на 10 хвилин. Після цього розтоплюємо у мікрохвильовці або на плиті і даємо охолонути.
  • Вершки збиваємо міксером до загущення. Вершковий сир поєднуємо з цукровою пудрою, шоколадом і збиваємо міксером до однорідності. Продовжуючи збивати, додаємо желатин, потім збиті вершки і перемішуємо до однорідності.
  • Кладемо зверху на основу та прибираємо у холодильник на декілька годин. ⠀
  • Розтоплюємо шоколад, даємо охолонути і покриваємо зверху чизкейк (для "м'якого" ганашу - можна додати 50 грамів вершків 33%).
  • Крем-сир збиваємо міксером з пудрою і відсаджуємо на чизкейк. Прикрашаємо шоколадом.

Смачного!