Без перебільшень, нагетси стали втіленням людської винахідливості та нескінченного прагнення до кулінарної досконалості, інформує 24 Канал. Тож приготуйтеся до подорожі в часі, аби дізнатися, хто створив ці смаколики з курятини та як їх відтворити на власній кухні за лічені хвилини.

Спробуйте також Смачна їжа за 2 хвилини – це "Легко!": які нові страви пропонують українцям

Нагетси – страва, яку готують майже два століття

Історія нагетсів налічує майже 200 років! Цю особливу страву винайшли у США, проте хто був першим її творцем – можна лише здогадуватись. Та достеменно відомо, що своєю назвою нагетси завдячують особливому періоду в історії – "Золотій лихоманці".

У 1950 році науковець та професор Американського університету харчових технологій Роберт Бейкер удосконалив рецепт, зробивши ідеальне поєднання хрумкої скоринки від кляру та ніжного курячого філе, що просто тануло в роті. Саме ця варіація нагетсів отримала визнання у всьому світі.

Нагетси – страва, яку обожнюють усі / Фото ТМ "Легко!"

При цьому новаторська робота Бейкера стала переломним моментом у кулінарії, адже науковець створив універсальну рецептуру. Тож нагетси почали готувати з риби, креветок та навіть продуктів рослинного походження, щоб кожен міг оцінити цю страву.

Та хоч розмаїття варіацій велике, саме класичний рецепт з курятини отримав шалену популярність у всьому світі й досі залишається фаворитом для мільйонів людей.

Чому ж всі так люблять нагетси

На це є чимало причин. Зокрема, завдяки текстурі та смаку нагетси – улюблена страва як дорослих, так і дітей. Тож, обираючи їх для сімейної трапези, можна бути певними: усі за столом попросять добавки.

Крім цього, нагетси – універсальна страва. Їх можна подавати окремо як закуску, а також на обід чи вечерю, поєднавши з улюбленими гарнірами або ж овочевим салатом. Тому незалежно від того, чи збираєтеся ви влаштувати вечірку з друзями, чи просто шукаєте смачне частування для родини, нагетси завжди стануть ідеальним вибором. А завдяки широкому спектру соусів – від кисло-солодкого до гострого – вони здатні задовольнити будь-які смаки.

Готувати нагетси вдома – це "Легко!"

Щоб подати нагетси до столу, достатньо всього 5 хвилин! Це можливо завдяки ТМ "Легко!". Бренд пропонує вже готові для розігріву нагетси за класичним рецептом та із сиром.

Задоволення, яке доречне у всіх випадках / Фото ТМ "Наша Ряба"

Виробник дотримався рецептури, а тому нагетси ТМ "Легко!" мають золотистий шар паніровки та добірне м‘ясо курки всередині. Після розігріву їхня текстура стає довершеною, тож у кожному шматочку ви відчуєте контраст між хрумкістю скоринки і ніжним філе всередині.

Та не варто обмежуватись тільки класичним варіантом нагетсів. ТМ "Легко!" також пропонує українцям продукт із сиром, який додає страві вершкового смаку, що неодмінно сподобається кожному.

Як розігріти нагетси "Легко!"

Бренд подбав про те, щоб навіть кулінарні новачки могли насолодитись смаком нагетсів, не докладаючи для цього особливих зусиль. Адже достатньо лише розкрити упаковку та відправити готовий продукт:

  • у духовку. Для цього розігрійте її до 200ºС. Викладіть на деко нагетси та випікайте їх упродовж 5 хвилин при температурі 180ºС.
  • на пательню. Обсмажуйте нагетси з обох сторін упродовж 5 хвилини на середньому вогні.

Процедура розігріву нескладна, а в результаті ви отримаєте довершену страву, що сподобається кожному.

Де знайти нагетси ТМ "Легко!"

Отже, нагетси – це "Легко!". Тож не варто витрачати час на тривалі приготування, потішити усю родину смачною стравою можна усього за 5 хвилин.

Знайти нагетси та нагетси з сиром так само просто, як і їх розігріти. Продукція ТМ "Легко!" представлена у відділі заморожених товарів у магазинах МЕТРО, Сільпо, Фора, Новус, Ашан, МегаМаркет, Таврія, Копійка, Велика Кишеня, Варус, Велмарт. Зверніть увагу, що продукція ТМ "Легко!" може бути відсутня у певних магазинах мереж.

А з повним переліком товарів можна ознайомитись у каталозі на сайті "Легко!", а також на сторінках бренду у соцмережах Facebook та Instagram.