Для приготування смачної страви не завжди потрібні складні маніпуляції, інформує 24 Канал. Насправді достатньо всього 5 хвилин. Це можливо завдяки ТМ "Легко!", яка пропонує високоякісні заморожені продукти на будь-який смак.

До теми Фінгер фуд – їжа, яку зручно їсти руками

Тож чи то друзі несподівано завітали, або ж сімейна вечеря от-от розпочнеться: з ТМ "Легко!" кожне застілля можна влаштувати без особливих зусиль. А для тих, хто не має часу на запікання чи смаження, український виробник розробив нову лінійку продукції, з якою насолоджуватись смачними стравами стало ще легше!

Що входить у нову лінійку готових страв бренду "Легко!"

ТМ "Легко!" активно розвивається, враховуючи потреби споживачів. Тому тепер у лінійці – готові рішення на сніданок, ланч, обід чи вечерю. Адже за будь-яких обставин: з новими стравами від ТМ "Легко!" ви не пропустите прийом їжі.

Так, новий день варто розпочати із сирників. Цей поживний сніданок обирають навіть гурмани через ніжну текстуру. А у поєднанні з ароматною кавою сирники від ТМ "Легко!" допоможуть створити особливий заряд на весь день.

Крім цього, ця страва ніколи не може набриднути, адже сирники чудово поєднуються з ягодами та фруктами, джемами, медом чи сметаною. Тож кожен день ви зустрічатимете з новим сніданком, затративши на його розігрів усього 2 хвилини.

Сирники на сніданок / Фото ТМ "Легко!"

Втім, є й інші варіанти, які дозволять смачно поїсти незалежно від часу доби та вашого місця перебування. Зокрема, ситні млинці з м'ясом урізноманітнять звичний раціон.

Ця страва гармонійно поєднала ніжний вершковий смак млинців та курятини зі спеціями, тож стане чудовим вибором як для сніданку, так і обіду чи вечері.

Млинці з м'ясом / Фото ТМ "Легко!"

Також бренд ТМ "Легко!" пропонує плов із куркою. Здавалось би, це звична для українців страва, однак не варто її недооцінювати. Адже плов від ТМ "Легко!" – це цільні шматочки соковитої курочки, ніжний рис, а також овочі та особливі спеції. Без сумніву, це ідеальне комбо для вашого ситного обіду.

Плов з куркою чудово підійде для обіду / Фото ТМ "Легко!"

Якщо ж вам хочеться смаженої курятини, котлети стануть хорошим вибором. Соковите м'ясо сподобається як дорослим, так і дітям, відтак страву можна обрати для сімейної трапези.

Крім цього, курячі котлети від ТМ "Легко!" поєднуються з будь-якими овочами чи гарнірами, тож можете бути певними: упаковка цієї страви у вашому холодильнику завжди стане у пригоді.

Курячі котлети – страва, що підійде як для обіду, так і для вечері / Фото ТМ "Легко!"

Отже, довго стояти біля плити та бігати по магазинах зі списком потрібних продуктів – це не єдиний варіант, який дозволить подати до столу смачну їжу. З ТМ "Легко!" усе, що потрібно зробити: зняти етикетку, поставити страву у лотку на кілька хвилин у мікрохвильову піч – і вуаля, смачна трапеза готова. Домашнє меню або робочий перекус – тепер це справа лише кількох хвилин.

Які ще переваги готових страв бренду "Легко!"

  • Це не лише швидко, але й просто. Страви із нової лінійки ТМ "Легко!" охолоджені та повністю готові до споживання. Тож достатньо розігріти їх впродовж 2 хвилин у мікрохвильовій печі та подати теплими до столу. Погодьтесь: з цим впораються навіть діти.

  • Без зайвого посуду. Ці страви по-справжньому легкі у споживанні, оскільки не залишають за собою гору посуду. Їх можна розігрівати та їсти з упаковки, що справді дуже зручно.

  • Приємне різноманіття. ТМ "Легко!" зібрала у своїй новій лінійці найбільш популярні та вже знайомі українцям страви. Тому кожен знайде тут продукт до смаку.

Де знайти продукцію ТМ "Легко!"

Українці обирають ТМ "Легко!", адже це лінійка якісної та смачної готової їжі. Завдяки бренду не потрібно думати, що приготувати сьогодні, адже є чимало варіантів для смачного сніданку, ланчу, обіду чи вечері.

Знайти продукцію так само легко, як і її розігріти. Лінійка бренду представлена у мережі магазинів Фора, адреси точок продажу можна знайти в закріплених сторіс в Instagram. А більше про новинки ТМ "Легко!" дізнавайтесь у соцмережах, зокрема Facebook.